lauantai 28. marraskuuta 2020

KothamCup 2020 finaalia vaille valmis

Kaikki loppuu aikanaan, niin myös tämän vuoden KothamCup. Joistakin ennakkotiedoista poiketen tapahtumakeskus sijaitsee tällä kertaa Ruokosuontiellä pitkän suoran päässä, entisen kaatopaikan tuntumassa. Opastus alkaa tien 170 ja Reitkallintien risteyksestä, josta tapahtumakeskukseen on matkaa n. 3,5 km. Paikoitustilaa löytyy pitkän ja leveän Ruokosuontien laidasta varsin riittävästi.

Tuoreiden harvennushakkuiden johdosta ratasuunnitteluun tuli hieman lisähaastetta ja radat muotoutuivatkin hyvää maastopohjaa etsien pitkälti juuri hakkuiden ehdoilla. Hyvän maastopohjan ja polkujen lisäksi joutuu A-radalla ja ehkä myös B:llä tallomaan muutaman risun päälle. C-rata kulkee aivan parhaissa maastonosissa polkuja ja aukonreunoja hyödyntäen

Puskarasteja ei tällä kertaa löydy miltään radalta eikä rastiväleilläkään tarvitse puskan läpi puskea, ellei aivan välttämättä niin halua. Harvennusten takia alueella on runsaasti eri ikäisiä uria, joista uusimpia ei ole luonnollisestikaan merkitty karttaan, ja toisaalta vanhimmat karttaan merkityt saattavat hävitä alta kesken menon. Siispä kompassia kannattaa vilkuilla tiuhaan pimeässä metsässä. Jos alkurata on sujunut hyvin, ei kannata vielä tuuletella, sillä kenties hankalimmat pisteet on säästetty kaikilla radoilla aivan loppupäähän viime tiistaiseen tapaan.

RADAT:
A-rata 5,3 km, 14 rastia
B-rata 4,1 km 12 rastia
C-rata 1,8 km 6 rastia

Tervetuloa pimeistä pimeimpään metsään. Lähtö aukeaa klo 17.00.
Ratamestari, Kimmo Laine


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti