torstai 19. marraskuuta 2020

HAMINA JA HUNKERI OVAT VALMIINA KOTHAMIIN

Hunkeri sijaitsee Lupinmäen alueella ja tapahtumapaikalle on helppo tulla museotietä pitkin. Maasto on tasaista ja korkeuserot hyvin pieniä. Alueella kulkee varuskunnan huoltotie sekä kaikilla radoilla käydään Tarmolan valaistun 10 km:n pururadan ympäristössä. Valaistu pururata mahdollisesti hetkittäin helpottaa paikantamista. Varuskunnan liikkumisesta johtuen polkuja maastossa on enemmän kuin kartalle on pystytty kuvaamaan. Kartta on kuitenkin hyvinkin tarkka ja suunnistuksen sujuvoittamiseksi suunnistajan kannattaa lukea vain suurimpia kohteita.

HUOM: Kartan mittakaava on 1:7500 ja käyräväli 2,5m. Päivitetty 11/2020.

RADAT

A-Rata 5,5 km  17 rastia

-taidollisesti ja maastollisesti vaativin.

B-Rata 4,2 km  13 rastia

-radan laadinnassa on pyritty huomioimaan, että se olisi taitotasoltaan myös tavalliselle kuntosuunnistajalle sopiva. Pahimmat ryteiköt ja kosteikot on pyritty välttämään tai sitten tarjolla on selkeää kiertoa. Kun radan alku on mennyt loistavasti, parilla viimeisellä rastilla kannattaa vielä skarpata, sillä ne ovat ehkä ne radan vaativimmat. 

C-Rata 2,8 km  7 rastia

-teitä, polkuja ja pururataa, pääsääntöisesti helpompaa, mutta paria rastia varten kannattaa kaivaa kompassi taskusta ja ottaa suunta rastille.

Tarkistakaa koodit leimatessa, sillä ratojen loppuosassa eri ratojen rasteja on lähekkäin. Rasteilla on rastilippu ja heijastin.

LÄHTÖ on avoinna tiistaina klo 17.00-18.00. Toimitsijateltalta on 5 minuutin kävely tietä pitkin lähtöön. Lähtöön on järjestetty viitoitus heijastinnauhoin. Maali on samaisella tiellä toimitsijateltan lähellä. Ilmoittautuminen tiistaiaamuun klo 9.00 mennessä.  

OPASTUS Hunkeriin alkaa Haminan itäpuolelta Vaalimaantien (vanha VT 7) ja Museotien 3513 risteyksestä. Tapahtumapaikan osoite on Hunkerintie 110.

PAIKOITUS: Hyvät pysäköintialueet toimitsijateltan lähellä. Selkeä opastus paikan päällä.

TULOSPALVELU: Ari Heinola

RATAMESTARIRYHMÄ: Leo Pernu ja Juha Heinonen

Tapaamisiin Hunkerissa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti