torstai 22. marraskuuta 2018

Kotham-Finaali Ruissalossa

Kothamcupin viimeinen osakilpailu FINAALI käydään Ruissalossa. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin Kotham-kävijät. Tapahtumapaikkana toimii Ruissalon liikuntahalli, RUISSALONTIE 12, HAMINA. Erillistä opastusta paikalle ei ole. Pysäköinti on Ruissalon liikuntahallin parkkipaikka, autot siis sinne. Lähtöpaikkana sijaitsee liikuntahallin edustalla. Lähtö avoinna klo 17.30 - 18.00. Hinta aikuisilta on 5 eur, myös Smartumit käy, nuoret alle 20 v. veloituksetta.

Radat:
A-rata 4,9 km
B-rata 3,6 km
C-rata 2,3 km

Maasto  on Ruissalon vesitornin mäkialuetta ja Poitsilaa. Metsämaasto on polkurikasta ja ehkä vähän kortteliakin  eli vaatii VAUHTIA, TAITOA ja  eritoten  KANTTIA! Kaikki radat ylittävät autoteitä, joten olemme liikenteen seassa. VAROVAISUUTTA!

Ilmoittautuminen mielellään ennakkoon karttojen  lukumäärän takia viim. ma 26.11. klo 8, muutama ylimääräinenkin kyllä tehdään. Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella, mutta voit ilmoittautua myös tekstiviestillä 050 385 2453 / Anniina ilmoittamalla nimen ja valitun radan. Ilmoittautumiset näet täältä.

Ratamestari Jarkko Heikkinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti