keskiviikko 7. marraskuuta 2018

JUOKSUHAUTA-KOTHAM

KOTHAM-cup Haminan Lupinmäellä Saksankankaan kartalla. Kaakon Rastin kartoittajat Veijo Riivari ja Leo Pernu ovat tehneet täysin UUDEN KARTAN alueelta. Kartta valmistui juuri viime viikolla. Maasto soveltuu mainiosti yösuunnistukseen mm. runsaan polkuverkoston vuoksi. Saksankangas on osin Haminan Varuskunnan harjoitusaluetta, joten alueen erityispiirteenä on varusmiesten rakentamat juoksuhaudat, poterot ja heidän tallaamansa lukuisat polut. Kartan luettavuuden säilyttämiseksi on osa poluista jätetty kuvaamatta kartassa. Muilta osin maasto on kuvattu erittäin tarkasti. Maastopohjaa voisi kokonaisuudessaan luonnehtia nopeaksi. Tosin ratamestari yrittää omilla ideoillaan hiukan hillitä menoa.

A-RATA 6,5 km: Tarkkoja pisteitä, reitinvalintaa, nopeaa maastoa, mutta vastapainoksi myös niitä
                           maaston raskaimpia osuuksia löytyy tältä radalta.
B-RATA 4,1 km: Alkuun pari tarkempaa rastia, sitten reitinvalintaväli, jonka jälkeen nopeaa
                           hiekkakangasta ja loppuun vielä hieno avokallio-osuus.           
C-RATA 2,4 km: Täysin tie- ja polkuverkostoon tukeutuva rata. Rastit uran välittömässä
                           läheisyydessä.

Kartta on 1:10 000 ja käyräväli 5 m. Uusi kartta 11/2018. Omat karttapussit mukaan.

Lähtö on avoinna maanantaina 12.11. klo 17.30-18.30. Kaikkia odotetaan maaliin ihan rauhassa. Toimitsijateltalta lähtöön on 50 metriä ja reitti on viitoitettu keltaisilla nauhoilla. Maali on toimitsijateltan vieressä. Ilmoittautuminen maanantaihin klo 9.00 mennessä alta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisesi ja muut ilmoittautuneet näet täältä. Myös tekstiviestillä 040 7497075/Juha Heinonen tai sähköpostilla kothamcup@gmail.com voi ilmoittautua.

Opastus alkaa n. 2,5 km Haminan itäpuolelta vanhan vt.7 ja Museotien risteyksestä. Museotietä pitkin Klamilaa kohti 4,2 km ja olet perillä. Pysäköintiin käännytään Haminan suunnasta tullessa oikealle Vilniementielle ja siitä autot vaan jonoon heti risteysalueelta alkaen. Seuraa opasteita.

Tervetuloa juoksuhautojen yöhön
Juha Heinonen ja Ari Heinola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti