maanantai 19. marraskuuta 2018

Jumalniemen tulokset, pistetilanne päivitetty

Jumalniemen tuloksia ynnätty, reittihärveli on.
Pistetilanne on nyt myös päivitetty ja niissä on nyt huomioitu 3 parasta suoritusta. Sääntöjen mukaanhan loppupisteisiin lasketaan viimeisen osakilpailun pisteet sekä lisäksi muista osakilpailuista kolmen parhaan pisteet. Täysin varmasti kokonaiskilpailuvoittonsa on varmistanut vain naisten A-radalla Sanna Karjalainen. Muilla radoilla tilanne on, ainakin teoriassa, vielä avoin. Miesten A-radalla alkukaudesta voitosta voittoon kulkeneen Samu Heiskan haastajaksi on noussut kuin noussutkin Janne Weckman. Naisten B-radalla tilanne on vähintään yhtä jännittävä. Kisa näytti jo selvältä Sanna Weckmanin voittoputken myötä, mutta niin vain on Kotham kestomenestyjä Heidi Huusari hinannut itsensä takaisin voittotaistoon tänäkin vuonna. Heidillähän on kokonaiskilpailun voitto kaikilta aiemmilta Kotham-kausilta, ja uskoisin että helpolla hän ei tule voittoa tänäkään vuonna luovuttamaan.
Myös miesten B-radalla sekä naisten C-radalla tultaneen näkemään vielä kova kamppailu kärkisijoista. Miesten B-radalla johtopaikkaa pitää itsevarmoja otteita näyttänyt Harry Paavola. Toiseksi on kirinyt nousukunnossa oleva Timo Väyrynen, joka näyttikin eilen ainakin alkumatkasta toimivan letkansa veturina. Kolmantena oleva Antti Hurri singahteli metsässä raahustaneen reportterin ohi eilen useampaan otteeseen, joten jos vain lippu halkeaa finaalissa on hänelläkin mahdollisuuksia vaikka mihin. Poimittakoon vielä tästä sarjasta viidentenä kovassa marrasputkessa* sinnittelevä nimim. TeePee, vieläkö finaalissa jalka nousee ja nouseeko kenties mitalisijoille? Naisten C-radalla on kärjessä sielläkin Paavola, Titta nimittäin. Titalla on hieno voittoputki päällä, niskaan hengittävät Emilia Plukka ja hienoisista leimausongelmista kärsinyt Aliisa Kiiski. Jännittäviä hetkiä siis luvassa kauden loppuun saakka.

Kiitos käynnistä vaan vielä on finaali jäljellä! Ensi viikolla tapaamme Haminan suunnalla, muistathan, vain osalistumalla voit voittaa!

*) Marrasputki on saanut alkunsa Jari Rostin ylläpitämän ja nyt jo edesmenneen Lenkkivihko.fi – sivuston kautta. Idean tarkoituksena on kannustaa juoksijoita ulkoilemaan vuoden synkimpänä ajanjaksona. Säännöt ovat yksinkertaiset, juostaan joka päivä ulkona vähintään 25 minuutin ajan marraskuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti