perjantai 2. marraskuuta 2018

Kokko-Kotham vuorossa

Maanantaina Kotham jatkuu Siltakylän Kokkovuoressa. Tapahtumakeskuksena toimii Kokkovuoren metsästysmaja. Osakilpailu juostaan väliaikalähdöin. Lähtö auki kello 17.30-18.00.

Radat kulkevat Kokkovuoren kallioilla ja lähimetsissä. Jalan alle on tarjolla niin avokalliota, hyväkulkuista kangasta kuin teitä ja polkujakin. Pyhtääläiseen tapaan eteen sattuu varmasti myös kivikkoa ja talousmetsän ihanuuksia. A-ratalaisten reitti vie myös Vehkakorven peltojen lounaispuolelle.
Maasto on aiempia hiukan haastavampaa, joten tarkkuutta mukaan nopeuden lisäksi.

Alueella on tosiaan metsäkoneetkin viihtyneet viime aikoina. Suurimmat muutokset (hakkuut) on saatu kartalle, mutta varmasti polku ja ura jos toinenkin löytyy maastosta muttei kartasta.Kartantulostajan terveiset:
Muutama uusi hakkuu on tulkittu karttaan ilmakuvien perusteella ja niiden rajat ovat suuntaa-antavia. Ratasuunnittelussa nämä alueet on onnistuttu melko hyvin kiertämään ja nämä hakkuut myös merkitään karttaan niin että erottuvat "oikeista" hakkuista. Merkintätapa hieman vielä mietinnässä, tällä hetkellä voittavana vaihtoehtona marjapuuron värinen, ei mihinkään kuvausohjeisiin perustuva, merkintä. Tai sitten vain rajaan karttaan oletetun hakkuun ääriviivan.

Ilmoittautumiset tuttuun tapaan mieluiten alta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella tarvittavan karttamäärän arvioimiseksi. Ilmoittautumisesi ja muut ilmoittautuneet näet täältä.

Lisäys 4.11. Lopulliset ratapituudet: A 6 km, B 3,7km ja C 2,4 km

Lisäys 5.11. erikoiskarttamerkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti