torstai 20. marraskuuta 2014

Kotham-finaali Haminan Tikkamäessä

Kotham-cupin finaali kisataan Haminan Tikkamäessä tiistaina 25.11.

Maasto on kaikilla radoilla nopeakulkuista avokallio- ja kangasmaastoa. Maisemat ja näkyvyys ovat hyviä (jos ei olisi pimeää). Korkeuseroja löytyy maksimissaan 35 metriä. A ja B -radoilla käyrät ovat paikoittain lähellä toisiaan, joten varovaisuutta rinteissä.


A-rata    6,0 km, 15 rastia
Vauhdikas alku tarjoaa yhteislähdön tunnelmaa. Alkutaipaleen jälkeen riittävällä hajonnalla tarjotaan jokaiselle mahdollisuus omaan suoritukseen keskittymiseen. Radan loppuosakin on vauhdikasta menoa, mutta nyt ollaan alueella, jossa hetken hukkaantuminen voi aiheuttaa ongelmia sijainnin uudelleenmäärittelyyn.

B-rata     4,0 km, 13 rastia
Helppokulkuista ja nopeaa maastoa, mutta myös tarkkuutta vaativia osia, joissa suunnassa pysyminen helpottaa rastin löytämistä. B-radalla voi tehdä kulkua helpottavia reitinvalintoja, joten erityisen vaikea rata ei ole kyseessä. Hajonnasta sen verran, että kärpäshajonta on sijoitettu niin, että sen jälkeen ehtii vielä korjata sijoitustaan suuntaan tai toiseen, vaikkapa onnistuneilla reitinvalinnoilla. Jos uskaltaa.

C-rata     2,3 km, 7 rastia
C-rata tukeutuu alueen teihin, polkuihin ja aukkoihin. Rastit on kuitenkin sijoitettu pois kulku-urilta. Melko helppo rata, jossa on kuitenkin mahdollisuuksia kokeilla taitojaan suoraviivaisilla reitinvalinnoilla.

Rasteilla on heijastimet ja emit-leimasimet (ei rastilippuja).

Lähtö:
Yhteislähtö klo 18.00 ja omaan tahtiin klo 18.01-18.30.
Maali sulkeutuu 20.30.


Ilmoittautumiset finaaliin tarvittavan karttamäärän arvioimiseksi tuttuun tapaan s-posti: kothamcup@gmail.com, oheisella yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä 044 223 1530 (Juhana Suurnäkki). Muutama ylimääräinen kartta toki jälleen tulostetaan.

Opastus:
Maantie 371, Husulan kiertoliittymästä Sippolan suuntaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti