torstai 6. marraskuuta 2014

KOTHAM-CUP HAMINAN RAKINVUORELLA 11.11


Kotham-cup siirtyy kuntarajan yli Haminaan. Tarjolla on huippumaastoa, joka soveltuu erinomaisesti yösuunnistukseen. Ratoja on tutusti 3 erilaista. Matkat on suositusmatkojen yläpäästä, mutta ajallisesti radat eivät ole totuttua pidemmät. Kaikilla rasteilla on rastiliput, heijastimet ja emit-leimasimet.

C-RATA 2,5 km 7 rastia
Rata on suunniteltu yösuunnistusta vähemmän harjoitelleille. Suunnistaessa voi koko ajan tukeutua polkuihin, teihin, hakkuuaukkoihin jne. Rasteille päästäkseen pitää kuitenkin osata hetkeksi irtautua poluista. Maastopohja on hienoa mäntykangasta, avokallioita, polkua. Näkyvyys on erittäin hyvä.

B-RATA 4,4 km 9 rastia
Sopivasti haastetta, mäntykangasta, avokallioita, rinnettä, polkuja ja tosi vähän vihreää tai puskia. Muutamat rastit ehkä haastaviakin, mutta kuitenkin selkeitä rastipisteitä eikä mitään puskarasteja. Maastopohja on todella nopeata ja mukavaa. Näkyvyys on erinomainen.

A-RATA 6,0 km 15 rastia
HUOM! A-Radalla on kaksipuolinen kartta. Puolenvälin (7.rastin) jälkeen kartta käännetään ympäri ja jatketaan suunnistusta. Radalle on kerätty enemmän kierrettä, rinnesuunnistusta,tarkkaa rastinottoa, mutta kuitenkin nopeassa avokallio ja kangasmaastossa. Näkyvyys on erinomainen, joten ei tämäkään mikään supervaikea ole.

Kartta on päivitetty syys/lokakuussa 2014 ja on erittäin hyvä ja ajantasainen.

Opastus Rakinvuorelle n. 2,5 km Haminan itäpuolelta VT 7 ja museotien risteys. Museotietä reilu 4 km Klamilan suuntaan ja olet perillä. Noudata järjestäjien asettamia pysäköintiopasteita. Tienvarsipysäköinti.

Ilmoittautumiset Rakinvuorelle tiistaihin 11.11 klo 9.00 mennesssä s-posti: kothamcup@gmail.com, oheisella yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä 040 749 70 75 Juha Heinonen. Kuittaan kaikki ilmoittautumiset OK-viestillä. Jokunen ylimääräinen kartta tulostetaan.

Lähtö on auki klo 17.30-18.30. Jokainen voi lähteä omaan tahtiin metsään.

Tervetuloa
KaaRan järjestelytiimi Juha Heinonen, Ari Heinola, Leo Pernu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti