perjantai 3. marraskuuta 2023

KOTHAM-CUP HONKANIEMENKANGAS HAMINA 7.11


KOTHAM-CUP:in 4. osakisa järjestetään Haminan idän puoleisella alueella Lelun Honkaniemenkankaalla. Maasto ja kartta sopivat erinomaisesti yösuunnistukseen. Maasto on pääosin avointa, jossa näkyväisyys on hyvä/erinomainen, polkuja ja uria on sopivasti helpottamaan kulkua ja urat mahdollistavat myös huonompien maastonosien kiertämisen. Maastopohja on kulkukelpoisuudeltaan hyvä ja korkeuserot ovat pieniä. Kartta on selkeä ja luettavuus on hyvä, koska maastossa ei ole juurikaan pienipiirteisiä alueita. Mittakaava on 1:10 000 ja käyräväli 5 metriä. Päivitetty 10/2023.

RADAT

C-RATA 2,3 km, 7 rastia
Taidollisesti helpoin ratavaihtoehto. Rata on laadittu siten, että tarvittaessa sen voi kiertää lähes kokonaan teitä ja polkuja pitkin. Radalla on kuitenkin myös mahdollista kokeilla suorempia reitinvalintoja.

B-RATA 4,3 km, 10 rastia
Rataa suunniteltaessa on haettu maaston osia, joissa näkyväisyys ja kulkukelpoisuus ovat hyvät. Vaikeakulkuisemmat maastokohdat on huomioitu siten, että niihin tarjotaan reitinvalintaa. Monin paikoin suunnistusta nopeuttavat polut ja tiet, mutta on radalla myös hetkensä, jolloin on ihan oikeaa metsäsuunnistusta. Rata käy maaston osissa, missä kuntosuunnistukset ovat harvemmin käyneet.

A-RATA 6,2 km 12 rastia
Pisin ja vaativin radoista. Rastipisteistä osa on melko vaativia kohteita. Monin paikoin tarjolla on pitkät siivut hienoa maastopohjaa. Vihreitä tai pystyvihreitä alueita on joillain rastiväleillä, mutta siitähän syntyvät ne reitinvalintamahdollisuudet. Rata käy ihan kartan pohjoisosassa, jossa on suunnistettu aniharvoin, joten täältä saattaa löytyä monelle melko tuntematon maaston osa.

RASTIT
Rasteilla on rastilippu ja emit-leimasin. Heijastimia ei ole.

ILMOITTAUTUMINEN
Tiistaiaamuun 7.11.2023 klo 9.00 mennessä. Ennakkoilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Muut ilmoittautuneet näet täältä. Muutama ylimääräinen kartta tulostetaan varmuuden vuoksi.

LÄHTÖ ja MAALI
Lähtö avoinna tiistaina klo 17.30-18.30. Lähtöleimasin on toimitsijateltalta 200 metrin päässä. Lähtöön opastus polkua pitkin. Maalileimasin on toimitsijateltaltan vieressä.

OPASTUS
Opastus Lelun Honkaniemenkankaalle alkaa Vaalimaantien (vanha VT 7) Museotien 3513 liikenneympyrästä. Opastus on Vaalimaantien kautta. Ajoaika 10 minuuttia ja matka 7 km. Seuratkaa opastusta, navigaattorit saattavat ohjeistaa pidempien ja huonompien reittien kautta.

PAIKOITUS
Hyvä parkki tiellä ja kovapohjaisella kankaalla. Parkkiin tulevia opastaa liikenteenohjaaja.

RATAMESTARI
Juha Heinonen p. 040 749 70 75

KARTAN PÄIVITYKSEN OCAD- PIIRROS ja RATAPAINATUKSET
Leo Pernu

LIIKENTEENOHJAUS
Johan Uusitalo

TERVETULOA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti