lauantai 28. lokakuuta 2023

Halloween-Kotham Petäjäpirtillä 31.10.

Petäjäpirtin maasto on pohjaltaan pääosin helppokulkuista ja polkuverkostoa on paljon. Tarkkana siis ettei vauhti ylitä omaa taitotasoa, näihin labyrintteihin on helppo eksyä eikä kaikkia muurahaispolkuja ole kartallakaan. Alueen suot on märkiä ja viidakot tiheitä, näitä maaston alueita kannattaa välttää, mikäli ratamestari ei ole puolestasi toisin päättänyt.

Useammalla kartan alueella on eri ratojen rasteja huomattavan lähekkäin, leimatessa ole varma geolokaatiostasi, epävarmuuden vallitessa tarkista rastikoodi.

A ja B radoilla on tarjolla oikeaa metsäsuunnistusta ja etenkin A radalle haastavuutta on yritetty luoda sen minkä maasto mahdollistaa. C radalle uskaltaa lähteä kokemattomampikin valopää, kaikille rastiväleille on tarjolla polkukiertoa ja rohkeimmille suoraviivaisempaa reitinvalintaa.

Ratapituudet:
A 6,2 km (kartan koko A3)
B 5,1 km (A4)
C 3,6 km (A4)

Suunnistuksesta saa nauttia maalipukille asti. Maalista on n. 400m matkaa tapahtumakeskukseen. Matkalla on viitotus. Muistathan käydä ilmoittamassa paluustasi tuloslaskijalle.

Lähtö auki kello 17.30-18.15, maali sulkeutuu kello 20. Tapahtumakeskus Kotkan ladun majan kupeessa Petäjäsuontie 29.

Ennakkoilmoittaudu alla olevalla lomakkeella karttojen tulostusmäärien arvioimiseksi. Muutama ylimääräinen toki tulostetaan ilmoittautumattomille. Ilmoittautneet näet tästä.

Tervetuloa suunnistamaan!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti