keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Vielä tarjoillaan suunnistusherkkua - Kotham-ekstra ma 2.12. Moronvuorella

Nyt kun yökupin pisteet on laskettu, voi yösuunnistusta jatkaa rennon varmalla otteella. Moronvuoren kallio- ja korpimaastot tarjoavat upeat puitteet yösuunnistukselle. Maasto on pääosin varsin hyväkulkuista, eivätkä metsätyökoneet ole jyllänneet maastoa (juoksu)kelvottomaan kuntoon.  C-radalle voi lähteä luottavaisin mielin myös vähemmällä yösuunnistuskokemuksella; radalla pääsee halutessaan hyödyntämään aluetta kiertävää polkua ja muita selkeitä kohteita. A- ja B-radalla päästään myös Kananiemen korpimetsään, ja samalla voi vaikka ihailla öistä suota ja kuunnella elämää suolla.


A-radat kaukaisimmat rastit ovat Teepee:n käsialaa, ja niitä suunnitellessaan Timo on ajatellut Kyssin kovanaamoja ja VeVen vauhtiveikkoja. Metkuja lienee siis tarjolla(?)! Kaikki muutkin ovat lämpimästi tervetulleita testaamaan taitojaan A-radalla. B-rata on yhdistelmä vaativia ja hieman helpompia rastipisteitä. Reipasta vauhtiakin pääsee halutessaan pitämään, mutta varsinkin korpimaastossa on oltava tarkkana, sillä kartalta ei parane tippua. Kaikilla radoilla osa rasteista sijaitsee kansallispuiston alueella.Alueella ei järjestetä tavallisia iltarasteja ja jo tuosta syystä kannattaa hyödyntää mahdollisuus suunnistaa tässä hienossa maastossa.

A-rata 6,3 km 13 rastia, B-rata 4,8 km 12 rastia ja C-rata 2,6 km 8 rastia.

Lähtö aukeaa 17.30 ja maali sulkeutuu 19.30.

Tapahtumapaikka sijaitsee Vartiovuorentien päässä. Opastus Pernoontien pohjoispäästä.

Tervetuloa yösuunnistamaan,
Tiina ja Timo PirtiläKartantulostaja toivoo:
Ennakkoilmoitautumiset alta löytyvällä lomakkeella suotavia karttamäärän arvioimiseksi. Toki muutama ylimääräinenkin tulostetaan, mukaan voit siis tulla vaikka ilmoittautuminen tällä kertaa unohtuisi. Ilmoittautuneet näet täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti