keskiviikko 6. marraskuuta 2019

SE VÄHÄN HELPOMPI KOTHAM TARMOLASSA

KOTHAM-cup Haminan Tarmolassa. Kartta on uusittu viime ja tämän vuoden aikana. Viimeiset päivitykset on tehty nyt lokakuussa. Maasto on kuntosuunnistajan kannalta mukavaa yömaastoa. Polkuja on sopivasti, maasto on tasaista ja maastopohja on hyväkulkuista sekä avointa. Kartta on selkeälukuinen, koska käyrät ovat harvassa ja kohteita kartalla ei ole vierivieressä. Kartta on 1:10 000 ja käyräväli 2,5 m.

Radat on suunniteltu niin, että niillä olisi mahdollista suunnistaa sujuvasti ja vauhdikkaasti. Ei mitään ylivoimaisen vaikeaa vaan ihan mukavaa suunnistamista. 

A-RATA 5,9 km 14 rastia
B-RATA 4,2 km 12 rastia
C-RATA 2,6 km 9 rastia
 
Lähtö on avoinna maanantaina 11.11 klo 17.00-18.30. Kaikki suunnistajia odotetaan maaliin ihan rauhassa. Toimitsijateltalta on lähtöön 70 metriä. Lähtöön on viitoitus. Maali on toimitsijateltan lähellä. Ilmoittautuminen maanantaina klo 9.00 mennessä alta löytyvältä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisesi ja muut ilmoittautuneet näet täältä.

Maksuvälineinä KaaRan tapahtumassa käyvät käteinen ja liikuntasetelit. Lisäksi voimme antaa tapahtumapaikalla seuramme tilinumeron ja maksun voi suorittaa jälkikäteen kotona.

Opastus alkaa Kekkosenkadun ja Viipurinkadun risteyksestä.

Tapaamisiin Tarmolassa
Ratamestari Juha Heinonen
Tulospalvelupäällikkö Ari Heinola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti