torstai 21. marraskuuta 2019

Vielä on Kothamia jäljellä...

Finaali odottaa. Vehkalinnan poluilta löytyvät 25.11. (kun kaikki menee hyvin) kauden viimeiset rastit. Ratamestarina on Ilgvars Caune.

Ratatietoa:
A-rata 5,5 km, 18 rastia, B-rata 4,0 km, 12 rastia, C-rata 1,9 km, 7 rastia. Lähtöön on matkaa 530 m, opastus on toteutettu heijastinnauhoilla.

Maasto ja kartta:
Vehkalinnan kartta (1:10000) on päivitetty kesän aikana. Samalla on kartoitettu lisämaastoa Kuntohuhdan laavun suunnasta. Suurimmalta osaltaan maasto on mukavaa mäntymetsää, jossa on kohtuullisen paljon polkuja. Toki sopivilla reitinvalinnoilla voi etsiä tielleen tiheämpääkin kasvustoa niin halutessaan. Pisin rata käy uudella alueella, jossa on mm. "isojen ja lukuisien kivien kumpare". Tällä alueella kannattaa olla tarkkana ja ottaa turvallinen ja varmisteleva ote tekemiseen.

Radoilla on paljon rasteja ja suunnanvaihdoksia. Rastit ovat usein polkujen läheisyydessä, mutta tulosuunnista riippuen niiden löytäminen voi silti olla yksi Kotham-kokemus lisää talvella muisteltavaksi.

Lähtö on auki 17.30 - 18.30.

Ilmoittautuminen Maanantaina klo 9.00 mennessä tästä. Ilmoittautuneet näet tästä.

Tapahtumapaikan osoite on Vehkalinnantie 10, 49510 Husula. Opastus Husulan koulun liikenneympyrästä. Kotkan suunnasta moottoritien liittymä 82 Husulaan. Ajoaika moottoritieltä n. 4 minuuttia.

Lisäys:
Myös Suunnistajan kauppa paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti