torstai 19. lokakuuta 2017

Kotham-Cup 2017 käynnistyy Karhuvuoressa

Yön ritareiden, kissanaisten sekä muiden valopäiden iloksi Kotham-Cup yösuunnistussarjaa järjestetään taas tänäkin vuonna. Tällä hetkellä on varmistunut viisi osakilpailua ja Karhuvuoresta aloitetaan 24.10. Maastoon pääsee pimeyden laskeuduttua n. klo 18.30.
Karhuvuori on oiva paikka myös vähemmin yösuunnistusta harrasteneille tai vaikkapa lajin ensikertalaisille. Radat kiertelevät asutuksen liepeillä, eksymisvaaraa ei pitäisi olla. Vaikka tapahtumalla on komea nimi ja pisteitäkin lasketaan on kyseessä aivan normaali kuntosuunnistustapahtuma. Mukaan ovat siis tervetulleita trikoissaan pullistelevien atleettien lisäksi aivan tavalliset suunnistuksesta innostuneet "sedät ja tädit".

Aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan on käytössä ennakkoilmoittautuminen tarvittavan kartamäärän arvioimiseksi. Muutama ylimääräinen kartta tulostetaan ilmoittautumisensa unohtaneille periaatteella "nopeat syövät hitaat". Ilmoittautuminen käy näppärästi alta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella, josta selviävät myös alustavat ratapituudet. Ilmoittautumisesi ja muut ilmoittautuneet näet täältä. Muut ilmoittautumistavat löytyvät nettisivujemme ohjeet välilehdeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti