sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Koripalloa ja Kothamia Karhuvuoressa 24.10

Karhuvuoren radat on nyt "koejuostu" ja ovat nyt pikku viilausten jälkeen valmiit. A-rataan keksin vielä pienen lisäkiepautuksen ja sen lopulliseksi mitaksi muodostui 5,1 km. Muiden ratojen mitat säilyivät aiemmin ilmoitettuna, ratojen pituudet ja rastimäärät ovat seuraavat:

A-rata 5,1 km, 20 rastia
B-rata 3,8 km, 18 rastia
C-rata 2,0 km, 8 rastia

Karttana on kesän Rannikkorasteilla käyttöön otettu Karhuvuoren kartta, mittakaavaltaan 1:5000 (A-rata) tai 1:4000 (B- ja C-rata). A- ja B-radalle näyttäisi tulevan myös kartan vaihto eli kääntö, jotta saadaan se mahtumaan A4 arkille ja suunnistajien karttamuoveihin. Kartastakin oli jotain tarinaa taannoisessa Rannikkorastiennakossa.


Kotham-suunnistajille on tarjolla pehmeä lasku yösuunnistukseen. Sen lisäksi että aloitustapahtuma on viety turvallisesti asutuksen läheisyyteen, on myös kaikkien ratojen alkuosa viety maaston helpoimpaan osaan. Kaikki radat myös ylittävät Karhuvuorentien, olkaa varovaisia! Huomioikaa myös muut tiellä liikkujat ja vastaantulijat, välttäkää heidän sokaisemistaan kirkkailla lampuillanne.
Polkuja maastossa on paljon ja osa niistä on lehtien pudottua maahan hieman huonosti havaittavissa. Pelkkää tietä ja polkua ei kuitenkaan missään nimessä ole tarjolla. Polkukiertovaihtoehto on toki ratojen metsäisimmälläkin osuudella lähes aina tarjolla, mutta ainakin kirkkaassa päivänvalossa ratoja kiertäessäni valitsin sielläkin lähes aina suoran reitin. Metsähän on varsin hyväpohjaista ja nopeaa edetä, tosin paikoin kivikkoista.
Pienet polut voivat olla paikoin pimeässä vaikea erottaa lehtien alta.
Ruuhkaa tapahtumapaikalla?
Samaan aikaan suunnistusten kanssa on läheisellä urheilutalolla myös KTP-Basketin kotiottelu ja pysäköintipaikat voivat olla hieman vähissä. Älysin tämän liian myöhään vasta vinkin saatuani. Koitetaan kuitenkin mahtua sekaan ja löytää jokaiselle paikka, kimppakyytejä kannattanee kuitenkin ainakin harkita. Aloitetaan tapahtuma heti pimeyden laskeuduttua, uskoisin että jo klo 18.15 on riittävän hämärää. Lähtö on auki klo 19 saakka ja maali suljetaan n. klo 20.30.


Tervetuloa yösuunnistamaan, ilmoittautumaan pääset tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti