torstai 10. marraskuuta 2016

TALVI-KOTHAM SUMMASSA 15.11

Kaakon Rastin järjestelykoneisto on valmis järjestämään neljännen Kotham-osakilpailun. Ottavatko suunnistajat haasteen vastaan ja haluavat juosta kauniissa lumen kuorruttamassa talvisessa metsässä?

Tapahtumapaikka on Haminan Uuudessa-Summassa ja "kisakeskus" on KATSASTUS KINNUSEN piha-alueella osoitteessa Haanvuorentie 26. Piha on valaistu ja aurattu, joten parkkeeraus ja kaikki valmistelut suunnistusta varten on helppo tehdä hyvissä olosuhteissa. 

Kartta on HÄPELINVUORI. Maasto on asutuksen ympäröimä, joten polkuverkosto on runsas ja käytettävissä kaikilla radoilla. Maasto sopii erinomaisesti yösuunnistukseen. Ratapituudet on lyhennetty vallitseviin talvisiin olosuhteisin sopiviksi eli A-rata 5,4 km, B-rata 3,7 km ja C-rata 2,1 km. Lähtöön on matkaa 100 m ja sinne on opastus keltaisilla nauhoilla.

LÄHTÖ ON AUKI KLO 17.30-18.30
KARTAT OVAT MUOVIKOTELOISSA

Sitten vain rohkeasti ilmoittautumaan. Ennakko ilmoittautumiset karttamäärän arvioimiseksi viimeistään tiistaina klo 9.00 mennessä joko Kothamin sähköpostilla, tekstiviestillä 040 749 70 75 tai alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumiset voi tarkistaa tästä.

Terveisin
Juha ja Ari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti