torstai 3. marraskuuta 2016

Kurittula kuiva kylä, Jäppilä jäässä...

... Pernoolaiset kävelevät pässinnahka päässä! Parikastakin oli jotakin, en nyt muista... No niin se kymiläisestä kansanperinteestä, tiistaina jatketaan yösuunnistuksia klo 17.30 alkaen. Tässä ratamestarin terveiset:
"Kothamin kolmas osakilpailu käydään Kurittulan kangasmetsissä. Maaston parhaimpien osien hyödyntämiseksi lähtö ja maali ovat sijoitettu noin kilometrin kävelymatkan (polkua ja tietä pitkin) päähän tapahtumapaikasta eli Jäppilän kentästä (kartantulostajan kotistadion). Ratapituudet ovat: C 2,4km; B 4,5km  ja A 5,8 km.

C-rata on kokonaisuudessaan hyväkulkuisessa maastossa ja rastiväleillä pystyy hyödyntämään polkuja, joten rata sopii vähemmänkin yösuunnistuskokemusta omaaville.

A- ja B- radatkin ovat hyväkulkuisessa maastossa, muutamilla rastiväleillä pitää osata valita reitti hieman tarkemmin pysyäkseen poissa vauhtia hidastavista pusikoista. VeVen miesedustussuunnistajien (Junnu etc.) toiveista johtuen A-rata on hieman helpompi kuin Honkalassa..."
Ilmoittautumisia toivotaan karttamäärän arvioimiseksi ja se onnistuu tuttuun tapaan alta löytyvällä lomakkeella. Ilmoittautumisen voit tarkistaa ja muut ilmoittautuneet näet täältä 

Laitetaanpa tähän lopuksi useimmille jo varmastikin tuttu kisaraportti Jäppilän ja Kurittulan metsistä kultaiselta 70-luvulta. Siitä voi vähän tutkailla tulevia haasteita ja onpa siellä taas Heikkisiäkin mukana. Täältä löytyy pdf muodossa: http://kyminsuunnistajat.fi/images/stories/Mustis_ja_Tare_Suunnistavat.pdf


5 kommenttia:

 1. Sääkin näyttää suosivan joten lisää ilmoittautumisia! Kuuleman mukaan Ratamestari on luvannut talloa suorat polut rasteille joten Junnukin mukaan!

  VastaaPoista
 2. Mihinköhän asti lähtö on auki? :)

  VastaaPoista
 3. Sanotaan nyt vaikka että klo 18.15 saakka. Ei ole niin minuutilleen tarkkaa. Maali suljetaan klo 20.

  VastaaPoista
 4. Milloin lähtö aukeaa; nimimerkki "Olenko sokea vai lukutaidoton"

  VastaaPoista
 5. Olet. Klo 17.30. (http://kothamcup.blogspot.fi/p/kalenteri.html)

  VastaaPoista