torstai 12. marraskuuta 2015

HAMINAN PITKÄT HIEKAT KOTHAM-CUP 17.11

Neljäs osakilpailu juostaan Haminan itäpuolella Pitkien hiekkojen leirintäalueen tuntumassa. Maasto on suunnistuksellisesti sopivan haastavaa, yösuunnistukseen hienosti sopivaa avokalliota, kangasta ja  polkua, näkyvyys sekä kulkukelpoisuus on hyvä. Rastipisteillä on rastiliput, heijastimet ja emitit. Maalirasti on loiva suppa tasaisella kankaalla. Maalirasti valaistaan.

RADAT
C-RATA 2,6 km 8 rastia on selkeä polkureittirata. Rastit sijaitsevat joko ihan polun vieressä tai korkeintaan muutaman kymmenen metrin päässä polusta. Tarkasti polkujen risteykset lukemalla rata on sopiva vähemmänkin yösuunnistusta harjoitelleille.

B-RATA 3,9 km ja 9 rastia. Sopivasti haastetta olematta liian vaativa. Nopeakulkuinen ja avoin maasto. Polkujakin on muttei kovin paljon. 

A-RATA 6,5 km ja 15 rastia. Pitkään rataan on laitettu sekä lisää matkaa että muutama tarkempi rastipiste. Maasto on kuitenkin nopeata ja ja hyvä näkyvyys helpottaa matkantekoa. Suositellaan kuitenkin vain kokeneemmille yöketuille. Yksi radan rastipisteistä on harvemmin esiintyvä  miilu ( kuoppa ) ja rastimääritteissä paikka on merkitty kuopaksi.

TAPAHTUMATIEDOT
Tapahtuman järjestää Kaakon Rasti / Juha Heinonen ja Ari Heinola. Lähtö on auki 17.30-18.30. Kartta on päivitetty elokuussa 2015 ja on ajantasainen. Opastus alkaa 2 km Haminan itäpuolelta Vilniemen risteys (tienviitta VILNIEMI), josta noin 4 km tapahtumapaikalle. Tienvarsipysäköinti.

ILMOITTAUTUMISET
Tiistaiaamu 17.11 klo 9.00 kuten normaalisti lomakkeiden kautta tai tekstiviestillä / 040 749 70 75. Varaamme muutaman ylimääräisen kartan.

Ilmoittautumisia odotellen
Juha  ja Ari2 kommenttia:

  1. Järjestäjien kandee ottaa eväät ja paljon aikaa mukaan; armoitettu yömies KG on näemmä A:lla. 'Eksyvä Pyhtääläinen' ei hevillä luovuta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..tarkennuksena että KG ja Eksyvä Pyhtääläinen eri henkilöitä.

      Poista