perjantai 4. marraskuuta 2022

Äijänvuori 8.11.

KothamCupin neljäs tapahtuma järjestetään Äijänvuoren maastossa, josta on käytössä tuore Nuorten Jukolaan 2022 tehty kartta. Tiheä polkuverkosto ja valaistu pururata antavat helpotusta pimeäsuunnistukseen ja samalla maasto asettaa omat haasteensa sujuvan suunnistuksen toteuttamiseen.

C-radan rastivälit on muodostettu käyttäen apuna polkuverkostoa. Millään radalla ei rastipisteillä ole käytössä heijastimia, mutta helpotuksena C-radalla rastiympyrään asti johtaa polku ja lisäksi max. 100 m etäisyydellä rastipisteestä olevan pururadan valojen kajo helpottaa kartalla pysymistä. Pimeässä on kuitenkin syytä olla tarkkana pienempien polkujen erottamisessa maastossa ja poluilta rastipisteeseen osumisessa.

A- ja B-radoillakin on runsaan polkuverkoston vuoksi polkuja monessa rastiympyrässä, mutta tulosuunnalla on koetettu hakea etua suunnistajille, jotka osaavat tulla suoraan rastille myös ilman polkujen hakua. Kartalla on paljon luettavaa ja melko paljon rasteja, joten sujuvuus kartanluvussa ja etenemisessä on avain hyvään suoritukseen. A-radan ohjepituuden saavuttaminen pienehköllä alueella on johtanut kahden rastin käyttöön useampaan kertaan, joten on myös syytä olla tarkkana, että rastit tulee kierretyksi oikeassa järjestyksessä.

C-rata 2,5 km, 6 rastia
B-rata 3,8 km, 10 rastia
A-rata 5,1 km, 17 rastia

Kaikilla radoilla kartan koko A4, mittakaava 1:7500

Tapahtumakeskus sijaitsee Kyminkartanon koulun pohjoisosan parkkipaikalla. Lähtö aukeaa klo 17.30.
Ennakkoilmoittaumisia toivotaan viimesitään 7.11. ilmoittautumislomakkeella, ilmoittautumisesi ja muut ilmoittautuneet näet täältä.

Ratamestari Timo Hyppänen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti