sunnuntai 21. marraskuuta 2021

KothamCup finaali Siltakylässä - ei yhteislähtöäTämän vuotinen KothamCup turnee on finaalia vaille valmis. Laittakaamme siis tiistaina vielä kerran vanne puristamaan päätämme ja sännätkäämme lamppu päässä rastien ja Kothampisteiden hakuun! Yhteislähtöhaaveista on ennakkotiedoista poiketen luovuttu, lähtö on aiemmista tapahtumista tutusti auki 17.30 - 18.15. Yhteislähtöjä sitten ja toivottavasti ens kauel!

Tapahtumapaikka on aivan moottoritien kupeessa, Siltakylän liittymän pohjoispuolella. Paikoitus ja kartanmyynti tien varressa, huomioikaa muut tiellä kulkijat. Maali sijaitsee moottoritien eteläpuolella, josta on sopiva loppuverryttelymatka kertomaan ja iloitsemaan onnistuneesta suorituksesta, sekä ilmoittautumaan toimitsijoille metsästä palanneeksi.


Radoilla on tarjolla runsaasti polkuja sekä varsinkin A ja B-ratojen alussa oikeinkin hyväkulkuista ja avointa kangasmetsää. Vauhdikasta yösuunnistusta luvassa siis. Radat on suunniteltu alun perin yhteislähtö mielessä, niinpä B-radalta löytyy salmiakkihajonta ja A-radalta perhoslenkit. Olkaa siis tarkkana oikean kiertojärjestyksen kanssa. C-radalla on tarjolla pellon ylitys. Pellon halkaiseva oja on leveimmältä osaltaan merkitty kielletyksi alueeksi, tarkoituksena hillitä suunnistajien kylmävesiuintihaluja. Ojan ylitys onnistuu lyhyellä harppauksella pellon eteläosassa tai sitten pohjoisessa tietä pitkin. Kartta tulostetaan mittakaavaan 1:7500 ja ratapituudet ovat seuraavat: 

A-rata 5,6 km, 18 rastia
B-rata 4,2 km, 12 rastia
C-rata 2,2 km, 7 rastia

Ennakkoilmoittautua voit oheisella lomakkeella, ilmoittautuneet näet täältä. Paikan päällä ilmoittautuvillekin jokunen kartta varataan toki.

t. Mika Kilpinen, ratamestari

PS. Liittymästä pohjoiseen suuntautuva Malminsuontien jatke puuttuu googlen karttapalvelusta. Palvelua mahdollisesti käyttävät, olkaahan tarkkoina navigointiohjeiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti