sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Ratamestarin ennakko Honkalaan

Laittakaahan lamput lataukseen! Kauden ensimmäinen Kotham-cup suunnistetaan siis Honkalassa yhteislähtönä. Rata vaihtoehtoja on vain 3kpl, joten muutamia kompromissejä on jouduttu tekemään, mutta ne on kuitenkin pyritty suunnittelemaan mahdollisimman hyvin ajatellen jokaisen suunnistajan taidollisten vaatimusten tyydyttämistä. Radoista A (6,4km) ja B (4,1km) ovat hajontaratoja, joten olkaa tarkkana! C-rata (2,5km) on putki, joten hajontaa ei ole. Pidemmillä radoilla on monenmittaista väliä, jotta fyysistä hajontaa syntyisi pidemmillä väleillä ja taitopäälliköt pääsisivät näyttämään kyntensä lyhyemmillä vaativammilla rasteilla. 

Maasto on tapahtumakeskuksen läheisyydessä melko mäkistä, joten fyysisesti helppo reissu ei ole tulossa. Maastossa risteilee laaja pururata- ja polkuverkosto, joten vauhtia pääsee pitämään, rastit on kuitenki pyritty sijoittamaan vaativammille alueille, koska onhan lajin nimi suunnistus. Ainoastaan A-rata ylittää maaston halkaisevan Kankaantien ja pääsee tasisempaan ja vähäpolkuisempaan maaston osaan. Olkaa TARKKANA tienylityksessä! Karttaa on jouduttu jonkin verran päivittämään uusien harvennushakkuiden vuoksi. Rata on pyritty kuljettamaan mahdollisimman hyväkulkuisilla alueilla, mutta kaikkia risukoita ei ole pystytty välttämään.

Hauskaa ja elämyksellistä yö-suunnistuskokemusta toivottaa rata mestari Daniel Koivisto

Kartantulostaja muistuttaa: Ennakkoilmoittatumisia toivotaan tarvittavan karttamäärän arvioimiseksi. Tuuttuun tapaan muutama ylimääräinen kartta toki varataan. Ilmoittautumislomake löytyy tuosta aiemmasta jutusta.

Lisäys 25.10. 
- kartat ovat muovikotelossa
- kartat jaetaan lähtijöille lähtöpaikalla. Karttaan saa katsoa vasta lähtömerkin jälkeen. Poikkeuksena C-radan juoksijat jotka voivat halutessaan tutkia karttaa etukäteen.
- lähtijöiden nimet kirjataan vihkoon karttamyynnnissä ja luetaan tuloslaskentakoneelle vasta maaliin saapuessa.
- metsään pääsee yhteislähdön jälkeen klo 19 saakka.
- OnLine on

2 kommenttia: