tiistai 25. lokakuuta 2016

Kotham-Cup 2016 käyntiin Honkalassa

Tämän vuotinen Kotham-Cup polkaistiin käyntiin koleassa mutta kosteassa syyssäässä. 37 rohkeaa suunnistajaa uskaltautui tällä kertaa pimeän metsään rastihaasteiden pariin. Ja haasteita tosiaan riitti, Daniel Koiviston radat todettiin paikoin varsin vaikeiksi.
A-radalla kovinta vauhtia piti VeVen kaksikko Samu Heiska ja Janne Weckman, Samun vetäessä tällä kertaa pidemmän korren. Skandaalinkäryiset blogikirjoituksetko ovat kannustaneet miehiä hurjaan vauhdinpitoon, joka tapauksessa, tämä naapuriseurassa tapahtunut ryhtiliike pantakoon ilolla merkille! Niin sitä pitää!
B-radalla nimi Takanen oli jälleen laadun tae, Aaron viedessä voiton. Toiseksi sijoittuneelle Kainiemen Paulille tuottivat numerot hankaluuksia, 9 ja 6 olivat tällä kertaa lähes mahdoton erottaa toisistaan. Mutta kuten Paulin motto kuuluu "aina täysillä vaikka väärään suuntaan", tuloksena toinen sija. B-ratoja kuntosuunnistuspiireissä viime vuosina dominoinut Soinin Toni taas lienee sännänyt kotimetsäänsä ja päivän (ja viikon?) keskimmäiseen harjoitukseensa hieman takki auki, aivan nappisuoritusta ei tällä kertaa nähty.
Naisissa Heidi Huusari jatkaa siitä mihin aiempina vuosina on totuttu, voittoja voiton perään. Kokonaiskilpailun sarjassaanhan Heidi on voittanut joka vuosi kun Kothamia on järjestetty ja voitolla lähti siis käyntiin tämäkin kausi. Naisten A-radalla ei Pirtilän Päivin kanssa viivalle kukaan vielä uskaltautunut, mutta ehkäpä jo ensi kerralla?
Pistetilanteeseen palataan huomenna. Tapahtuman reittihärveli on avattu ja lopputulokset julkaistu. Ja ensi viikolla jatketaan Laantinkulmalla, radat sinne loihtii Kurittulan suunnistusvelho, Heikkisen Jarkko. Sinne siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti