tiistai 5. marraskuuta 2013

Laantinkulman tuloksia

30 uskaliasta pihkaniskaa uhmasi kolkkoa ja sateista syyssäätä Laantinkulmalla. Yhteislähtö tuotti hieman harmaita hiuksia tuloslaskennalle, mutta parin tunnin "excelöinnin" jälkeen tulokset ja väliajat saatiin karsittua kasaan. Samaten nollaväliaikoja tarjonneet pari EMIT-korttia olivat tallettaneet tulospalvelujärjestelmään sentään loppuaikansa.

Tulos- ja väliaikalinkit härveleineen ilmestyvät tähän tiistain aikana (kts. Mikan päivitys viestin alareunassa!). Mahdolliset huomautukset tuttuun sähköpostiosoitteeseen tai oikean reunan yhteydenottolomakkeella.

Niin ja se viimeinen rasti. Kuten osan kanssa kilpailukeskuksessa tulikin juteltua, kävi allekirjoittaneelle nyt se pahin mahdollinen, eli väärään paikkaan lipsahtanut rastilippu. Viimeinen rasti (#100) olisi pitänyt olla ympyrän keskellä olleessa "V-kuopassa", mutta tipautin sen epähuomiossa parikymmentä metriä vieressä olleeseen suppaan. Mitä nöyrimmät pahoitteluni, toivottavasti radat muuten maistuivat ja kenenkään suunnistus ei tuohon kaatunut. Piirrelkäähän härveliä, jotta näen, miten reitinvalinnat ja parit "ansat" osuivat. Muutakin palautetta saa antaa osoitteeseen etu.suku(at)tut.fi.

Lauri

Case "Viimeinen rasti"
Mikan lisäys 5.11.:
Tulokset ja väliajat lisätty sivuille, reittihärveli käytettävissänne. Pistetilannekin nyt nähtävillä. Ensi viikolla jatketaan Äijönvuoren maastossa klo 17.30 alkaen, ilmoittautumiset tuttuun osoitteeseen kothamcup@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti