tiistai 12. marraskuuta 2013

Kotham-cup Haminan Lupinmäellä 18.11

Ratavaihtoehtoja on 3 erilaista

PITKÄ 5,2 km 16 rastia
KP 4,0 km 12 rastia
LYHYT 2,4 km 7 rastia

Rasteilla on rastiliput, pienet heijastimet sekä emit-leimasimet.

Pitkälle ja keskipitkälle radoille on pyritty kokoamaan maaston kaikki hienot kallioalueet. Radoilta löytyy myös jonkin verran reitin valintaa. Keskipitkä rata kulkee hyvillä reitinvalinnoilla hienossa ja hyväkulkuisessa maastossa. Sama koskee pitkää rataa, johon sisältyy kuitenkin noin kilometrin verran raakaa työntekoa hiukan tiheämmässä ja raskaammassa maastonosassa. Kaiken kaikkiaan ihan tiukkaa yösuunnistusta molemmilla radoilla.

Lyhyt rata on suunniteltu yösuunnistusta vähemmän harjoitelleille. Radalla etenemisessä voi koko ajan tukeutua teihin, polkuihin, sähkölinjaan sekä hakkuuaukkoihin. Maastopohja on hyvä.

Opastus Lupinmäelle n. 2.5 km Haminan itäpuolelta VT 7:n ja museotien risteys. Museotietä 4 km Klamilan suuntaan ja olet perillä. Noudata järjestäjien asettamia pysäköintiopasteita.

Ilmoittautumiset maanantai-aamuun klo 8.00 mennessä, s-posti: kothamcup@gmail.com oheisella yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä 040 7497075 Juha Heinonen.Muutama ylimääräinenkin kartta toki tulostetaan.

Lähtö on auki klo 17.30-18.30

Juha Heinonen ja Ari Heinola
Näytä Kotham-Cup 18.11. suuremmalla kartalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti