perjantai 25. lokakuuta 2013

Peippolassa jatketaan


Maanantaina 28.10.2013 klo 18.00 alkaen suunnistetaan Kotham-cuppia Peippolan kartalla, käytössä jälleen väliaikalähtö.  Lähtö on avoinna poikkeuksellisesti hieman pidempään eli n. klo 19 saakka. Opastus on Hurukselantieltä Peippolasta. Kisakeskus on Mukasentien varressa,  500 m Peippolan risteyksestä Mukasentien suuntaan, Karjalan palveluskoiraharrastajien koirakentällä (ei siis Kymin lentokentällä, kuten yleensä, kun Rannikkorasteja on Peippolan kartalla suunnistettu). Kisakeskuksesta on parisataa metriä lähtöpaikalle ja tällöin joudutaan ylittämään vilkasliikenteinen Hurukselantie. Nopeusrajoitus on 80 km/h, joten varovaisuutta tulee noudattaa tietä ylitettäessä!  

Nyt suunnistusradat on saatu vietyä Peippolan kartan vähemmän kolutulle reunalle.  Maasto on suhteellisen tasaista, lähinnä metsää, ei juurikaan kalliota. Pahimmat tiheiköt ja ryteiköt on pyritty ratasuunnittelulla välttämään. Käytössä on viime vuonna toimivaksi havaittu käytäntö, eli rasteilla on vain heijastimet + emit-kapulat (rastilippuja ei siis ole).  

C-rata on pituudeltaan 2560 m, rasteja 5 kpl. C-radalla on rastiheijastimet selkeästi esillä.  Kartanlukemisen tukena on polut, josta C-ratalainen saa hyvin kiinni.  

B-rata on pituudeltaan 4480 m, rasteja 11 kpl. A-radan pituus on 5480 m, rasteja on 13. Haastetta A-ja B-ratojen suunnistukseen on pyritty luomaan, asettamalla rastit (=heijastimet) tulosuunnassa kohteen taakse, jottei yösuunnistus muodostuisi nyt päiväsuunnistustakin helpommaksi. Rastikohde tulee nyt siis ensin löytää, jotta heijastimen voi havaita.

Terveisin ratamestari Jukka Matilainen


Näytä Kotham-Cup 28.10.2013 suuremmalla kartalla

Ilmoittautumiset ratatoiveineen tällä kertaa osoitteeseen kothamcup@gmail.com, voit käyttää ilmoittautumiseen myös oheista yhteydenottolomaketta. Tekstiviestillä voit ilmoittautua numeroon 040 481 4291 (Mika Kilpinen) Ilmoittautumisaikaa on maanantaiaamuun 28.10. saakka.

Ilmoittautuneet:
A-rata
Petri Kotro
Matti Töyrylä
Tomi Valkonen
Antti Hurri
Daniel Koivisto
Lauri Lavikainen
Antti Pasi
Ville Töyrylä
Miika Vennelä
Lari Takanen
Aino Väyrynen
Timo Väyrynen
Niko Metsämuuronen
Mika Tasa
Samu Heiska
Elina Kilpeläinen
Jussi Taussi
Mikko Kiiski
Jussi Virtanen
Joni Hakonen

B-rata
Väinö Kotro
Miikka Kaira
Jukka Tani
Tiina Paavola
Riikka Turunen
Toni Soini
Juhana Suurnäkki
Tiina Vepsäläinen
Venla Kääriä
Sanna Villikka
Peter Svahn
Anna Svahn
Reima Lavikainen
Tiina Naakka
Heidi Huusari
Tommi Rikkilä
Päivi Julku
Timo Pirtilä
Aleksi Saarainen
Niko Saarainen
Pekka Marttonen
Samu Takanen
Mikko Helminen
Pia Ahlfors
Harri Mikkola
Kauko Salonen

C-rata
Evan Seppä
Otto Soini
Anu Soini
Onni Vepsäläinen
Matti Saarainen
Mika Saarainen
Henry Tani
Pekka Eskelinen
Arja Eskelinen
Marja Streng
Tuulia Kukkonen
Henri Kukkonen
Ari Kukkonen
Kaisa Snell
Airi Kattelus
Annika Koho
Iiris Salonen
Antti Kaitainen
Jyrki Rikka
Outi Väinölä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti