tiistai 29. lokakuuta 2013

Kotham-Cup 3/2013: Vuorossa Laantinkulma


EDIT: 1.11. KLO 13 MAASTOSTA LÖYTYNYT HARVENNUSHAKKUU AIHEUTTI VIELÄ PIENET MUUTOKSET RATAPITUUKSIIN
EDIT: RATATIETOJA PÄIVITETTY 30.10. KLO 14

Ratamestari Lauri Vuorinen tarinoi:

Kotham-cupin kolmas osakilpailu kisataan Laantinkulman maastossa, Haminassa, maanantaina 4.11.2013. Kartalla on kisattu Kaakon AM-keskimatka keväällä 2012 (reittihärveli: http://gx.fi/gadget/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=9&kieli=), mutta samoja rastipisteitä on pyritty mahdollisuuksien mukaan välttämään. Maasto on nautinnollista ja hyväkulkuista haminalaista avokalliomaastoa ja soveltuu hyvin myös yösuunnistukseen. Rikkonaisesta maastosta ja kärpäshajonnoista johtuen radat ovat kohtalaisen runsasrastisia.

Tarjolla on normaaliin tapaan kolme rataa: vaativa A (5,6km/16 rastia), melko vaativa B (4,0km/13 rastia) ja helpohko C (2,2km/8 rastia). Kaksi ensin mainittua mittaavat kattavasti osallistujien yösuunnistustaitoja helpoimman radan soveltuessa hyvin myös aloitteleville ”yöketuille”. Etenkin pisimmälle A-radalle on pyritty sisällyttämään rytmitystä sekä rastivälien luonteen, pituuden että vaikeusasteen suhteen. A- ja B-radat ovat ehkä hieman edellisten osakilpailuiden vastaavia vaativampia, mutta polkujen rikkoma maasto takaa turvallisen suunnistuskokemuksen jokaiselle.

Osakilpailu käydään yhteislähtönä, joka tapahtuu kartan osoittamassa (http://tinyurl.com/kotham2013) paikassa klo 18:00 – olethan ajoissa paikalla! A- ja B-radalla on käytössä kärpäshajonta (kts. kuva) – ole tarkkana, että kierrät rastit oikeassa järjestyksessä! A-radan suunnistajat leimaavat myös yleisörastilla kilpailukeskuksessa reilu kilometri ennen maalia. 

Ennakkoilmoittautumiset karttamäärän arvioimiseksi osoitteeseen kothamcup(at)gmail.com tai oikean reunan yhteydenottolomakkeella sunnuntaihin 3.11.2013 mennessä! Muutama kartta tulostetaan myös ilmoittautumisensa unohtaneille. Karttamaksu normaali 5 euroa.

Jännittävää rastiyötä toivottaen,
Luri

Ilmoittautuneet
A-rata

Antti Hurri 
Eero Inkeri 
Mikko Kiiski
Daniel Koivisto
Petri Kotro
Lauri Lavikainen
Antti Pasi
Jukka Tani
Jussi Taussi
Matti Töyrylä

Tomi Valkonen
Jussi Virtanen
Patrik Väisänen
Antti Väyrynen
(yht. 14)
 

B-rata
Pia Ahlfors
Jussi Eskelinen
Päivi Julku
Väinö Kotro
Venla Kääriä

Reima Lavikainen
Jukka Matilainen
Harri Mikkola
Tiina Paavola
Ilpo Pitkäniemi
Aleksi Saarainen
Niko Saarainen
Matti Saarainen 
Mika Saarainen
Toni Soini
Anna Svahn
Peter Svahn
Juhana Suurnäkki
Samu Takanen 
Jukka Tani
Riikka Turunen
Tiina Vepsäläinen

Sanna Villikka
Aino Väyrynen
(yht. 24)

C-rata

Heidi Huusari
Ari Kukkonen
Henri Kukkonen
Tuulia Kukkonen
Jarmo Salonen
Evan Seppä

Vesa Sippu
Juha Vepsäläinen
Onni Vepsäläinen

(yht. 9)

Esimerkki kärpäshajonnasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti