maanantai 26. lokakuuta 2015

Ratavalvojan lausunto

Vaikka Kotham-cup:n avaus suoritetaankin keskellä Koivulan taajamaa sprinttisuunnistuskartalla on ratamestari Kimmo Nykänen ratasuunnittelussaan hyödyntänyt alueen metsäkaistaleet. Lukuun ottamatta paria lyhyttä siirtymää ei A ja B radalla juuri tieosuuksia ole. Ratojen alku- ja loppuosuudet ovat hyvinkin suoraviivaista ja vauhdikasta suunnistamista, keskivaiheella tarvitaan tarkkuutta Tapaninvuoren kallioalueella.  C-rataa kulkee alueen metsäkaistaleita pitkin turvautuen polku- ja katuverkostoon joten se sopii hyvin myös ensikertalaisille/lajia vähemmän harrastaneille.
Suunnistettaessa keskellä taajamaa on hyvä muistaa, että piha-alueet ovat kiellettyä aluetta ja katujen ylityksessä ja niitä käyttäessä tulee noudattaa varovaisuutta ja huomioida muu liikenne. Kallioalueet ovat todennäköisesti märkiä ja siten myös liukkaita.
Ratapituudet: A: 4,5 km 19 rastia, B: 3,8 km 15 rastia ja C: 2,7 km 11 rastia. Rasteilla on emitit ja heijastimet, C-radan rasteilla myös rastiliput.

Muistattehan, tapahtumaan toivotaan ennakkoilmoittautumisia. Ilmoittautumislomake ja ohjeita ilmoittautumiseen löytyy tuosta edellisestä viestistä.

27.10. lisäys:
Rastit paikoillaan, kirkasta kuutamoa luvassa. Ilmoittautumisia tullut mukavasti, Kotham voi alkaa! Alla muutama Petri Hirvosen tunnelmakuva maastosta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti